Grand Café de Zon
IMG_3320
tempImageK7dXSQ
IMG_3250
tempImageYINwiM
IMG_7057
IMG_3436
previous arrow
next arrow

OPEN VACATURES:
Wij op zoek naar nieuwe zonnetjes. Ben jij bereid om in de weekenden/feestdagen en avonden te werken, ben jij een echte team speler en vindt jij het leuk om voor anderen te zorgen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geen ervaring in de horeca/ geen diploma? Of ben je te jong voor de functie waar je op wilt solliciteren? Geen enkel probleem? Solliciteren kan altijd! Wij hebben vast wel een functie die geschikt is voor jou.


Zelfstandig werkend kok
Jij bent 18 jaar of ouder. Jou passie ligt in de keuken en je bent een echte team player. Pas wanneer gasten tevreden naar huis gaan dan ben jij dat ook. Je bent op zoek naar een fulltime of parttime baan. Naast lunch en diner bereiden vind je het ook leuk om buffetten of hapjes te maken voor feesten en partijen.

Wat bieden wij jou?
Een fulltime werkweek van 4 of 5 dagen. Twee vaste vrije dagen in de week. Door groei mogelijkheden. En vooral een gezellig team.

Medewerker bediening/bar
Jij bent 17 jaar of ouder. Je hebt altijd een glimlach op je gezicht en weet de gasten zo te verwennen dat ze weer terug willen komen. Je weet wat hard werken is en weet hoe je om moet gaan met je collega’s. Je bent in de weekenden en door de weeks beschikbaar om te werken. (minimaal 3 dagen) Ook ben je bereid om verschillende diensten te draaien: lunch, diner of een sluit dienst.

Studeer je nog en wil je graag een centje bij verdienen door in de weekende en vakanties te werken, dan zijn wij ook zeker op zoek naar jou! Door vaste dagen en diensten af te spreken weet jij en wij waar we aan toe zijn.


Medewerker afwas/keukenhulp
Jij bent 15 jaar of ouder. Je wilt gemiddeld 2 a 3 dagen in de week werken en vindt het niet erg om in de avonden te werken. Je bent de beste in de spullen schoon weg zetten. Je vind het heerlijk om niet te veel te moeten na te denken onder het werken. Ook vindt je het leuk om in de keuken te helpen. Naast de afwas ga je de voorgerechten bereiden en de heerlijke nagerechten. Je helpt de chef waar nodig is.
Je diensten bestaan voornamelijk uit avond diensten van 17:00 uur tot +/- 21:30 uur. In de vakanties/feestdagen of mooie zonnige dagen begint je dienst al eerder en ben je in de avond vrij. Hoe sneller en handiger je wordt in het werk hoe eerder je klaar bent met je dienst.

Medewerker schoonmaak
Zoek je naast je andere partime baan of zit je thuis en wil je maar een paar uurtjes werken in de week? Dan zijn wij op zoek naar jou.
In de ochtenden voor openingstijd van ons restuarant zorg jij ervoor dat alles weer spik en span is. In de zomer maanden zorg je er voor dat het terras weer straalt voordat er gasten komen. Of het nou ramen lappen of de keuken vloer schoonmaken is, jij bent niet bang om je handen vies te maken. De uren en tijden gaan in overleg.

Stuur je CV en motivatie naar mevrouw Stegeman (info@grandcafedezon.nl) en wie weet wordt jij ons nieuwe zonnetje.