Grand Café de Zon
IMG_3320
tempImageK7dXSQ
IMG_3250
tempImageYINwiM
IMG_7057
IMG_3436
previous arrow
next arrow

Grote groepen
Wilt u met een grote groep bij ons komen lunchen of dineren? Dat is geen enkel probleem!
Boven de 12 personen hebben wij een grote groepen kaart, dit is een kleine kaart waardoor jullie snel een klein hapje of een uitgebreid 3-gangen menu kunnen komen eten in jullie aangeven tijd. 

Ook is het mogelijk om van de grote kaart eten te bestellen maar dan adviseren wij jullie (wanneer jullie haast hebben) om jullie bestelling van te voren op de mail aan ons door te geven zodat jullie gelijk aan kunnen schruiven. Hebben jullie alle tijd, dan kunt op het moment zelf bestellen. Boven de 20 personen kunnen wij een 3-gangen menu afspreken met een vaste prijs. Of liever een buffet? Het kan allemaal.

Wilt u privacy en aan 1 lange tafel zitten? Dat kunt u voor eenmalig €75,- de zaal boven huren en zit u apart van de andere gasten. Let op! De zaal bevind zich op de eerste verdiepen en is alleen bereikbaar met de trap. De toiletten bevinden zich op de begaande grond bij het restaurant.

3-gangen tapas (diner)
Met een groep een keer wat anders doen dan eten van de kaart?
Laat u verrassen met diverse soorten koude/warme hapjes van onze kaart om samen te delen met vrienden of familie. 3-gangen bestaande uit vis, vlees en bijgerechten. De laatste gang bestaat uit een heerlijk grand dessert. Zo hoeft u niet van de kaart te kiezen en kunt u heerlijk bij praten met uw vrienden of familie. Dit arrangement is gelijk aan een diner en kan op zijn laatst op de avond om 19:00 uur gereserveerd worden. Allergieën? Geen enkel probleem. Geef dit op tijd aan bij de reservering. Dit arrangement kan uiterlijk 2 dagen van te voren worden gereserveerd.  
€ 35,00 p.p.

Voor meer informatie voor de grote groepen kaart of om te reserveren, mail ons: info@grandcafedezon.nl