Grand Café de Zon
previous arrow
next arrow
Slider

In het hart van Twente op een prachtige plek bij de Hofkerk  in Goor, bevindt zich Grand Café de Zon. Wij zijn een Grand Café waar u terecht kunt voor  verrassend eten met snelle service. Onze eetgelegenheid biedt u een prettig avondje/middagje uit in een warme sfeer. Daarnaast heeft u op ons gezellige en overzichtelijke terras in alle rust zicht op het leven in Twente, waarmee de Zon ook dé plek is voor een lunch of (gewoon) een kopje koffie van onze huisbrander Smit&Dorlas.

Onze missie is heel simpel: lekker en vers eten met kwaliteit en snelle en goede service. Wij serveren rijk belegde broodjes en frisse salades tijdens de lunch. Voor het diner kunt u bij ons terecht om te genieten van onze versie van wereldwijd populaire gerechten. Denk aan Sunny spareribs, een een lekkere verse hamburger of een romige pasta. Daarnaast hebben wij mooie tournedos, verse vis,  en meer. Uiteraard zijn er ook prima gerechten voor vegetariërs.

Niet alleen serveren wij lekker eten, ook kunt u een feest(je) bij ons organiseren of langskomen voor een high Wine/tea/beer of High cocktail. Bovendien kunt u gebruik maken van onze catering opties. Alles is bespreekbaar, geef gerust een belletje of stuur een mail naar info@grandcafedezon.nl.

Wij zijn 6 dagen per week geopend vanaf 11:00 uur. Mocht u iets eerder willen komen, dan kan dit in overleg.

Grand Café de Zon
Kerkstraat 20, 7471 AK Goor
T 0547 27 20 25
E info@grandcafedezon.nl