Grand Café de Zon
tempImageK7dXSQ
tempImageYINwiM
tempImageGMBhJI-3
previous arrow
next arrow

In het hart van Twente op een prachtige plek bij de Hofkerk in Goor, bevindt zich Grand Café de Zon. Wij zijn een Grand Café waar u terecht kunt voor verrassend eten met snelle service of een borrel na het eten. Onze eetgelegenheid biedt u een prettig avondje/middagje uit in een warme sfeer. Daarnaast heeft u op ons gezellige en overzichtelijke terras in alle rust zicht op het leven in Twente, waarmee de Zon ook dé plek is voor een lunch of (gewoon) een kopje koffie met wat lekkers.

Sinds 01-10-2019 hebben wij Lars Stegeman & Tessa Stegeman-van Akker’ (toen allebei 23 jaar oud) Grand café de Zon overgenomen. Twee maanden nadat wij het hadden overgenomen, hebben wij de zaak in januari 2020 een maand gesloten gehad om alles op te knappen. Van de keuken renoveren tot het plafond schilderen, alles is opgefrist en de hele zaak en terras zijn voorzien van nieuwe meubels. Ook hebben wij boven een vergaderzaal gemaakt voor maximaal 30 personen. Na twee moeilijke jaren i.v.m. het Corona-virus heten wij jullie van harte welkom in ons grand café. Lars runt als chef-kok de keuken en Tessa de bediening. Wij hopen dat jullie heerlijk kunnen genieten van een borrel, lunch of diner. Ook kunt u bij ons terecht voor een high tea/wine/cocktail of high beer, of voor feesten en partijen tot een maximum van 150 personen.

Voor meer informatie mail ons en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op: (info@grandcafedezon.nl)
U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen: 0547-272025.

Wij zijn 5 dagen per week geopend, van woensdag t/m zondag van 11:00 uur tot 22:00 uur. De keuken is tot 20:00 uur geopend. Wanneer het met diner gezellig druk is, blijven wij langer open. 
Honden zijn toegestaan in het restaurant/ op het terras, wel aan de riem gelijnd.

Grand Café de Zon
Kerkstraat 20, 7471 AK Goor
T 0547 27 20 25
E info@grandcafedezon.nl