Grand Café de Zon
IMG_3320
tempImageK7dXSQ
IMG_3250
tempImageYINwiM
IMG_7057
IMG_3436
previous arrow
next arrow

Welkom bij Grand Café de Zon in Goor. 

In het hart van Twente op een prachtige plek bij de Hofkerk in Goor, bevindt zich Grand Café de Zon. Wij zijn een Grand Café waar u terecht kunt voor verrassend eten met snelle service of een borrel na het eten. Onze eetgelegenheid biedt u een prettig avondje/middagje uit in een warme sfeer. Daarnaast heeft u op ons gezellige en overzichtelijke terras in alle rust zicht op het leven in Twente, waarmee de Zon ook dé plek is voor een lunch of (gewoon) een kopje koffie met wat lekkers.

Sinds 01-11-2019 hebben wij Lars Stegeman & Tessa Stegeman-van Akker’ (toen allebei 23 jaar oud) Grand café de Zon overgenomen. Twee maanden nadat wij het hadden overgenomen, hebben wij de zaak in januari 2020 een maand gesloten gehad om alles op te knappen. Van de keuken renoveren tot het plafond schilderen, alles is opgefrist en de hele zaak en terras zijn voorzien van nieuwe meubels. Ook hebben wij boven een vergaderzaal gemaakt voor maximaal 30 personen. Na twee moeilijke jaren i.v.m. het Corona-virus heten wij jullie van harte welkom in ons grand café. Lars runt als chef-kok de keuken en Tessa de bediening. Naast Lars werkt Tino Wolters als zelfstandigwerkend kok en is Joelle Stauber als leidinggevende ook het gezicht van de zaak. Wij hopen dat jullie heerlijk kunnen genieten van een borrel, lunch of diner. Ook kunt u bij ons terecht voor een High Tea/Wine/Cocktail of High Beer, of voor feesten en partijen tot een maximum van 150 personen.

Wij hebben naast onze lunch en diner kaart ook een uitgebreide borrel kaart. Geniet van heerlijke huisgemaakte cocktails (ook alcohol vrij) of heerlijke speciaal biertjes uit onze streek. Daarnaast hebben wij ook heerlijke hapjes voor bij de borrel.

Wij zijn 5 dagen per week geopend, van woensdag t/m zondag van 11:00 uur tot 22:00 uur. De keuken is tot 20:00 uur geopend. Wanneer het met diner gezellig druk is, blijven wij langer open. 
Honden zijn toegestaan in het restaurant/ op het terras, wel aan de riem gelijnd.

Wilt u op een maandag of een dinsdag komen lunchen of dineren met een grote groep? Dan kunnen wij in overleg met een groep grote van boven de 25 personen voor u open. Mail ons om te vragen naar de mogelijkheden: info@grandcafedezon.nl

Parkeren
Komt u met de auto en wilt u parkeren, dan kan dit in de naast gelegen straat de Wheeme. (U kunt rechts naast de Zon erin) Let op, deze straat is éénrichtingsverkeer. Mocht deze straat vol zijn dan kunt u de auto parkeren bij de LIDL en zo door lopen naar ons restaurant. Wanneer zelfs de parkeerplaats van de LIDL vol is, kunt u nog parkeren aan de overkant bij het oude gemeente huis oftewel White house Goor (Diepenheimseweg 1, 7471 LW te Goor) Alle parkeerplaatsten zijn GRATIS en hoeft u GEEN parkeerschrijf neer te leggen. Wanneer u parkeert in het centrum van Goor of bij de Action, dan staat u in de blauwe zone en dient u een blauwe parkeerschrijf neer te leggen.

Komt u met de fiets? 
Wij hebben een groot fietsenrek staan aan de straat van de Wheeme. Fietsen mogen niet op het terras worden gezet, deze zullen wij verwijderen. Wanneer u uw fiets wilt opladen kunt u de accu er uit halen en deze opladen bij de stopcontacten op het terras.

Theater – De Reggehof
Gaat u naar het theater en wilt u van te voren bij ons een hapje komen eten, en heeft u weinig tijd?
Geen enkel probleem, geef dit aan bij u reservering. Wij raden u aan om uiterlijk twee uur van te voren voor de voorstelling begint, uiterlijk te rerserveren. Zo heeft u genoeg tijd om één of meerdere gangen te eten en hoeft u geen rekening te houden met de tijd.

Grand Café de Zon
Kerkstraat 20, 7471 AK Goor
T 0547 27 20 25
E info@grandcafedezon.nl