Grand Café de Zon
IMG_3320
tempImageK7dXSQ
IMG_3250
tempImageYINwiM
IMG_7057
IMG_3436
previous arrow
next arrow

Feesten & Partijen bij de Zon

Naast onze lunch en diner is het ook mogelijk om feesten en partijen bij ons te houden.
Vanaf 75 personen is het restaurant gesloten en alleen geopend voor uw gasten. Wij kunnen in totaal (maximaal) 150 gasten in ons restaurant kwijt. Een avond feest kan tot uiterlijk 00:30 uur bij ons gegeven worden. Een standaard avond feest is bij ons van 20:30 tot 00:30 uur (4 uur)

In de periode van 1 juni t/m 1 september nemen wij van vrijdag t/m zondag geen besloten partijen aan. De rest van het jaar is het ook mogelijk om een feest te geven in het weekend. (met uitzondering van de feestdagen)

Een DJ of band regelen wij niet voor uw. Wel werken wij samen met de diverse partijen. Vind u de muziek een onnodige bijzaak? Wij kunnen kosteloos onze eigen feest muziek aanzetten op basis van u voorkeuren.

Wij hebben achterin de zaak ook disco lampen hangen deze passen wij aan naar jullie voorkeuren. Mocht u versiering willen kunnen wij dat voor u inkopen en ophangen.

Wilt u met een grote groep komen borrelen tot maximaal 60 personen dan kunt u de achterkant van het restaurant bij ons huren. (dit kan het gehele jaar, ook in de weekenden) Wel zijn wij dan geopend aan de voorkant voor andere gasten en mochten jullie een DJ/ Band in willen huren kan de muziek afgespeeld worden vanaf 22:00 uur tot 00:30 uur. Mocht u wel de hele zaak willen afhuren kan dit tegen zaalhuur.

Wij bedienen de gehele avond en ook is het mogelijk om drankjes aan de bar te halen.
Het is niet mogelijk bij ons om eigen mensen achter de bar te zetten.

Een basis dranken pakket arrangement begint bij € 35,- p.p. (exclusief hapjes)
Hapjes arrangementen beginnen bij ons vanaf € 9,50 p.p.


Wilt u meer informatie vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.