Grand Café de Zon
tempImageK7dXSQ
tempImageYINwiM
tempImageGMBhJI-3
IMG_1890
previous arrow
next arrow

Het is weer tijd om te reserveren voor School, Goor & Volksfeest.
Van donderdag 22 juni t/m zondag 25 juni hebben wij aangepaste openingstijden en een ‘kleinere’ menukaart. Mocht u willen reserveren of uw bestelling willen doorgeven dan raden wij aan dit via de e-mail te doen en niet telefonisch. Wij proberen met alle reserveringen rekening te houden. Omdat het weer in Nederland erg onvoorspelbaar is kunnen wij u niet beloven of u binnen of buiten kunt eten. Uw voorkeur mag u altijd doorgeven en dan proberen wij hier zo veel mogelijk rekening mee te houden maar helaas kunnen wij niks beloven. Is er iemand slecht ter been en kan hij/zij niet aan een hoge tafel zitten dan horen wij dit ook graag van tevoren.

Zie hier onder de menukaart voor de lunch & diner
Ivm de stijgende prijzen op dit moment staan er geen prijzen bij. Deze kunt u 4 weken van te voren van onze ‘normale’ menukaart aflezen.

Donderdag 22 juni
Zijn wij geopend van 11:00 tot 22:00 uur.
Wij hebben deze dag onze ‘normale’ menukaart en zijn geopend voor de lunch, diner & een borrel.

Vrijdag 23 juni
Zijn wij geopend vanaf 15:00 tot 22:00 uur.
Wij zijn deze dag alleen geopend voor diner vanaf 15:00 uur. Het is mogelijk om te reserveren voor borreluurtje maar natuurlijk ook voor daarna. De keuken is geopend tot 20:00 uur. Wij raden u aan om van te voren uw eten door te geven, bent u met een groep groter dan 10 personen dan is dit verplicht zodat iedereen wanneer hij/zij ook wil de tent in kan gaan.

Heeft u niet gereserveerd en wilt u toch een hapje komen?
Zo lang wij tafeltjes vrij hebben kunt u heerlijk plaats nemen.

Zaterdag 24 juni
Geopend van 11:00 tot 22:00 uur voor de ‘Kleine’ optocht en de lunch & Diner.
Wij hebben deze dag een kleinere kaart waardoor u snel kunt kiezen en waardoor u weer snel terug de tent in kan. Bent u met een groep groter dan 10 personen? Dan vragen wij u van tevoren uw eten door te geven zodat u niet te lang hoeft te wachten. Komt het niet uit om van tevoren uw bestelling door te geven? Geen enkel probleem. De keuken is geopend tot 20:00 uur.

Zondag 25 juni
Geopend van 11:00 tot 17:00 uur voor de ‘Groteoptocht.
Het is deze middag alleen mogelijk om met onze eigen (ZON) munten te betalen. Buiten hebben wij een BBQ met heerlijke verse gerechten en een tapwagen staan waar het mogelijk is om eten en drinken te halen. Wij bedienen deze dag niet (alleen zelf service)

Tap wagen met de grote optocht 2022