Grand Café de Zon

In het hart van Twente op een goed gelegen plek in Goor, bevindt zich Grand Café de Zon. Wij zijn een café-restaurant waar u terecht kunt voor een goede hap met snelle service. Onze eetgelegenheid biedt u een lekker avondje uit in een warme sfeer met culinaire hoogstand. Daarnaast heeft u op ons gezellige en overzichtelijke terras in alle rust zicht op het leven in Twente, waarmee de Zon ook dé plek is voor een lunch of (gewoon) een kopje koffie.

Onze missie is heel simpel: lekker en lokaal eten met kwaliteit en snelle doch goede service. Wij serveren rijk belegde broodjes en frisse salades tijdens de lunch. Voor het diner kunt u bij ons terecht om te genieten van onze versie van wereldwijd populaire gerechten. Denk aan Sunny spareribs, een dikke McZon hamburger of een Steak de Zon. Daarnaast hebben wij mooie tournedos, verse vis, smakelijke pasta’s en meer. Uiteraard zijn er ook lekkere gerechten voor vegetariërs. Als kers op de taart hebben wij elke maand een voordelig maandmenu. Honger gekregen en benieuwd naar meer? Bekijk ons menu.

Niet alleen serveren wij lekker eten, ook kunt u een feest(je) bij ons organiseren (met rondlopende typetjes!) of langskomen voor een high wine/tea/beer. Bovendien kunt u gebruik maken van onze cateringopties. Alles is bespreekbaar, geef gerust een belletje of stuur een mail naar info@grandcafedezon.nl.

Wilt u de Zon snel in huis? Bestel ook eens van ons menu via Thuisbezorgd!

Maandag            Gesloten
Dinsdag              Gesloten
Woensdag          10:30 – 22:00
Donderdag         10:30 – 22:00
Vrijdag                10:30 – 01:00
Zaterdag             10:30 – 01:00
Zondag               10:30 – 22:00

Wij zijn elke dag open vanaf 10:30 tot 22:00 uur. Mocht u iets eerder willen komen of tot wat later willen blijven, dan kunt u altijd even bellen.

Van 1 november tot 1 april zijn wij op de maandagen &  dinsdagen gesloten.

Vanaf 1 april 2018 zijn wij weer zeven dagen per week open.

Op vrijdag en zaterdag sluiten wij om 01:00 uur in tegenstelling tot de rest van de week, maar gezelligheid kent geen tijd…

Grand Café de Zon
Kerkstraat 20, 7471 AK Goor
T 0547 27 20 25
E info@grandcafedezon.nl

Top